Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Statyba, remontas, medžiagos » 2014 » Kovas » 29

Construction partners – pamatai

Jau turėdami sklypą ir visus reikalingus dokumentus – namą pradedame nuo pamatų. Savaime suprantama, kad pamatai turi būti tvirti – juk jų tikslas išlaikyti visą pastato konstrukciją. UAB CONSTRUCTION PARTNERS puikiai žino pamatų liejimo technikas, tad bus puikus Jūsų partneris atliekant visus darbus.

Statant individualius namus, dažniausiai naudoja gręžtinius arba juostinius pamatus. Dėl spartumo – pirmieji yra populiaresni. Be to, jie yra greitai įrengiami ir itin patvarūs. Patikimasis Jūsų partneris UAB CONSTRUCTION PARTNERS lieja ir montuoja įvairiausių tipų pamatus.

Įmonės atestuoti statybos darbų vadovai kontroliuoja visą pamatų įrengimo procesą, juk labai svarbu naudoti tik sertifikuotas medžiagas, klojinius ir šiuolaikinę įrangą bei technologijas, norint užtikrinti kokybišką darbą ir suteikti atliktų darbų garantiją.

UAB CONSTRUCTION PARTNERS įspėja:

“Įrengdami būsto pamatus, pasirinkite tik kvalifikuotus specialistus. Kadangi atsainus darbas įrengiant pamatus daro įtaką pastato deformacijai – tiek sienose, tiek lubose ir net pačiuose pamatuose - visur gali atsirasti įtrūkimai.

UAB CONSTRUCTION PARTNERS garantuoja:

Siųskite mums savo užklausas, individualių namų ar pamatų projektus ir mes garantuojame Jums, kad susisieksime su Jumis. Greičiau nei per 24 valandas pateiksime pamatų įrengimo kainas bei terminus.

Patikėkite darbus profesionalams. UAB CONSTRUCTION PARTNERS – Jūsų patikimas partneris.

UAB CONSTRUCTION PARTNERS
Mob. tel. + 370 610 01779+ 370 610 01779

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar