Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Tavoskelbimai.lt naujienos » 2014 » Biržėlis » 15

Reklaminių straipsnių talpinimas

Tavoskelbimai.lt norėtų pasiūlyti jums paslaugą (tik registruotiems vartotojams) talpinti savo sukurtus reklaminius straipsnius. Šį paslauga nemokamą, taip būną retai. naudokitės progą. Jai turite ką reklamuoti, aprašyti ir norite, kad jus pastebėtų prisiregistruokite.  Ir patalpinkite savo reklamos straipsnį. Prieš talpinant admin peržiūrės, kad straipsnis būtų neiškraipomas html kodu. Jai patiems bus sunku rašykite atsiuskite straipsnį , nuotraukas per 24 val. patalpinsime.
1. Kaip atrodo reklaminiai straipsniai galite matyti paspaudę nuoroda http://www.tavoskelbimai.lt/news.

2. Jai turite su statybą reklamos straipsnių, reklamuojate statybines medžiagas, nuomojate statybinę techniką,  namo  projektus, dažus, interjerą, ir t.t galima talpinti į http://www.statyboskelbimai.lt
Kaip atrodo galima pamatyti http://www.skelbimaistatybos.lt/news

3. Galimybė talpinti skelbimus rusiškai, skirtas rusakalbiams. Jai esate rusakalbis, tikrai jums tiks šis skelbimo portalas. Juolab jai esate nekilnojamojo turto vadybininkas, verslininkas, nuomojate poilsiui patalpas. Tai naujas portalas, po truputį atrandantis savo klientus. Apsilanko latviai, estai, baltarusiai, ukrainiečiai, rusai  ir t.t http://www.objavlenija.net/

3. Visuose skelbimuose galimybė įkelti video iš 'YouTube". ne kiekvienas skelbimo portalas, tą linkęs daryti.

4. Puikiai skelbimas yra matomas ir mobiliuoju telefonu, planšetu, galimybė talpinti skelbimą ir sode. Neiškraipomas vaizdas.

5. Tavoskelbimai.lt patalpino skaitliuką. 1. Dabar jūs patys galėsite stebėti, kiek lankytojų jus aplankė per tą laikotarpi. 2. Galbūt nežinojote, čia nėra mokamų paslaugų, kad pakiltų jūsų skelbimas aukščiau. Tačiau paskelbdami skelbimą, jūs turite galimybę paspausdami žvaigždutę pakelti savo skelbimą į matomą reklamjuoste. tai padidina jūsų skelbimo galimybės būti matomais.

6. Štai ir atsakymas, kodėl vertą talpinti skelbimą šiuose portaluose.

Mažas skelbimas, didelės galimybės.

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar